Να στείλετε μήνυμα
news

Η εισαγωγή του μεταφορέα βιδών

June 14, 2023

οβιδωτό μεταφορέαχρησιμοποιείται κυρίως για τη μεταφορά κοκκωδών και μικρών υλικών που μοιάζουν με σκόνη, όπως κονιοποιημένος άνθρακας, τέφρα, τσιμέντο, λίπασμα, ανθρακικό νάτριο, ζάχαρη, σιτηρά κ.λπ. Ο εξοπλισμός μεταφοράς με κοχλία έχει νέα δομή και καλή απόδοση σφράγισης.Μπορεί να πραγματοποιήσει ενδιάμεση φόρτωση και φόρτωση πολλαπλών σημείων σε πολλές θέσεις και η λειτουργία είναι ασφαλής, βολική και αξιόπιστη.Είναι ένα είδος μεταφορικού εξοπλισμού που χρησιμοποιείται ευρέως σε τομείς χημικών, δομικών υλικών και τροφίμων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η εισαγωγή του μεταφορέα βιδών  0Χαρακτηριστικά βιδωτού μεταφορέα

1. Το κέλυφος είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χαλύβδινο σωλήνα χωρίς ραφή και τα τμήματα συνδέονται στο σύνολό τους μέσω φλάντζες, οι οποίες μπορούν να μεταφερθούν συνεχώς τόσο οριζόντια όσο και σε μεγάλες γωνίες.

2. Η συσκευή οδήγησης υιοθετεί μειωτήρα ταχυτήτων με υψηλή ροπή, χαμηλό θόρυβο, καμία διαρροή λαδιού και μεγάλη διάρκεια ζωής.

3. Η συνολική επιφάνεια του βιδωτού μεταφορέα μπορεί να βαφτεί, αντιδιαβρωτική.

4. Το υλικό της μηχανής μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών ανθρακούχο χάλυβα, μέρος από ανοξείδωτο χάλυβα, όλο το ανοξείδωτο χάλυβα.

5. Η διάμετρος του άξονα μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών, σπειροειδής λεπίδα εφάπαξ εφελκυστική διαμόρφωση χωρίς συγκόλληση, πιο ανθεκτική.

6. Διαφορετικοί τύποι μηχανών μπορούν να προσαρμοστούν: σχήμα U, σωληνωτό, χωρίς άξονα και διπλό άξονα.

 

Αρχή λειτουργίας του κοχλιοφόρου μεταφορέα

Ο κοχλιωτός μεταφορέας είναι η χρήση περιστρεφόμενης βίδας για τη μεταφορά του υλικού κατά μήκος του σταθερού περιβλήματος και των εργασιών μεταφοράς, τα έδρανα κεφαλής και ουράς μετακινούνται στο εξωτερικό κέλυφος, το κρεμαστό ρουλεμάν υιοθετεί ρουλεμάν ολίσθησης με συσκευή στεγανοποίησης με προστασία από τη σκόνη, το ρουλεμάν χρησιμοποιείται γενικά σε μεταλλουργία σκόνης. το τσιμέντο μεταφοράς χρησιμοποιείται τσόχα, ο άξονας ανύψωσης και ο σπειροειδής άξονας συνδέονται με συρόμενο μπλοκ.

 

Eversun machinery (Henan)Co,.Ltdιδρύθηκε το 2003, η Eversun Machinery είναι επαγγελματίας κατασκευαστής εξοπλισμού ελέγχου και μεταφοράς, το σύστημα ποιότητας προϊόντων έχει πιστοποιηθεί αυστηρά από τα εθνικά πρότυπα ISO9001:2005 και CE.

 

Τα κύρια προϊόντα μας είναιΚοσκινιστικό μηχάνημα,Φίλτρο δόνησης,Δονούμενη οθόνη υπερήχων,Μεταφορέας κενού,Σταθμός απόρριψης.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε υποστήριξη.

 

Τμήμα Πωλήσεων: Sales@vibrosievingmachine.com, Cell/WhatsApp:+86 13162301696